Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen torrentek képes leírás - Ingyen.tlap.hu
részletek »

Ingyen torrentek - Ingyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyen.tlap.hu » Ingyen torrentek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Diablo

Diablo

Amennyiben regisztrálni szeretnél az oldalra, és 50 GB feltöltést kapni kezdésképp, nincs más teendőd, küldj egy SMS-t dtreg smsreg kulcsszóval a 06-90-648-068 számra. Tehát "dtreg smsreg" (idézőjelek nélkül). Az SMS válaszában kapott kód egy regisztrációra jogosít!

Krisz Torrent Site

Krisz Torrent Site

Krisz torrent oldala gyere és csatlakozz egy jo oldalhoz! , filmek programok, zene, játék , Az oldalban található Rádió is amit tudsz hallgatni a keresgetés közben. van az oldalon szavazás is! A forumban bármilyen témát feldobhatsz , illetve segítséget is kérhetsz. Többfajta stílus közül is választhatsz. Barátokat szerzhetsz. kirsz , kriszcic , krisz1982 , krisz oldala , torrent , Föoldal , Letöltés , Tracker ,bittorrent, tracker, transfer, magyar, torrentoldal, bitcomet, azureus, torrent, utorrent, torrent

Mini Nova

Mini Nova

Mininova takes your privacy seriously. We do not collect any personal information about you. This page describes how we treat your personal information. Please read the following carefully. To protect the privacy of our visitors, we do not log IP addresses or hostnames of our visitors. However, we may log some IP addresses for administrational purposes. Please keep in mind that all torrent submissions are anonymous, no login is required for uploading.

PirateBay

PirateBay

Filmek, játékok, programok teljes letöltése. Mostanában sokszor kicsit nehéz elérni ezt a letöltős oldalt, mert folyamatosan támadják a letöltés ellenesek, így a letöltés megszakadhat napokra is. Egyébként ami itt nincs, az nem létezik. Torrent hegyek a torrentek királyától. Sok - sok ingyen torrent letöltés

Torrent oldalak

Torrent oldalak

Az alábbi lista tartalmazza a jelenleg nyilvántartott torrent oldalakat. Igyekszünk mindig a legnépszerűbb torrent oldalakat felvenni a keresőnkbe, ezért amennyiben kedvenc oldalad nem szerepel a listában, javasold az oldal tulajdonosainak, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot. Oldalunkon nincs szükség regisztrációra. A torrent tracker oldalak többségének használatához regisztráció szükséges. Néhány oldalon a regisztráció meghíváshoz kötött.

Torrent Reactor

Torrent Reactor

Filmek, játékok, programok teljes letöltése. A Guide to Bit Torrents for the Total Newbie. How To Use Torrent Files Properly. What is a Torrent, and Why Should I Download One? Basic Torrent Mumbo-Jumbo (A.K.A. Jargon). The Different Video Format Types: SVCD, DivX, DVDr, oh my! What's the difference?

Torrentek

Torrentek

A Torrentek.hu csapata arra vállalkozott, hogy összeszedje a magyarországi torrent trekkerek legfrissebb tartalmait és ezeket kereshető adatbázisba rendezze. Célunk volt továbbá, hogy olyan extra szolgáltatásokkal tűzdeljük meg az oldalt, ami megkönnyíti a felhasználók életét a torrent keresés és letöltések világában.

U Torrent

U Torrent

Oldalunk a Torrentezéshez és az uTorrent program használatához nyújt segítséget. Kezdők és torrentezéssel ismerkedők a Leírások menüpontban található írásainkból sok hasznos információt megtudhatnak a torrentezés menetéről és a technológiáról. Oldalunkon NINCSENEK filmek, játékok, egyéb torrentek.

Tuti menü