Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen programok képes leírás - Ingyen.tlap.hu
részletek »

Ingyen programok - Ingyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyen.tlap.hu » Ingyen programok
Keresés
Találatok száma - 18 db
 MSN Messenger v7.5 hun

MSN Messenger v7.5 hun

A Microsoft ingyenes online kommunikációs szoftvere mely csetelés mellett adatátvitelre (fájlok, képek stb.), SMS küldés, illetve web- és videokamera kapcsolatra is felhasználható. A program .Net Passport regisztrálást igényel, mely ingyenes szolgáltatás. Egyéb lehetőségek: konferenciák, személyes adatbázis, internetes telefonálás.

Adobe Flash Player 9

Adobe Flash Player 9

Az Adobe Flash Player 11 egy böngészőbe beépülő alkalmazás, amely a Flash alapú animációk megtekintését teszi lehetővé, valamint használatával Flash alapú játékok és Flash animációkat tartalmazó filmeket is futtathatunk számítógépünkön. A Flash Player 11 újítása, hogy már támogatja az Intel GMA 500 grafikus processzort és a Broadcom Crystal HD gyorsító chipet is. Azaz mostantól az ilyen magot tartalmazó netbook-ok is le tudják játszani a nagy felbontású H.264 formátumú videókat. Továbbá a szoftverben megjelenik a több iparági szabványra építkező nyílt formátum, a Zeri, amely lényegében a Flash Media Server 3.5 egyfajta, HTTP-streaminget támogató alternatívája lesz. A továbbfejlesztett Flash Player emellett a multitouch bevitelt is támogatja, valamint kihasználja a mobiltelefonokba épített gyorsulásérzékelő nyújtotta lehetőségeket is.

Avidemux v2.4

Avidemux v2.4

Az Avidemux nevű ingyenes videó szerkesztő szoftver a VirtualDub minden adottságával fel van vértezve, ezen túl tartalmaz minden beépített video codec-et ami a munkához szükséges. A szerkesztő által támogatott fájltípusok: * AVI, * MPEG/VOB/TS, * MP4, * ASF, * OGM, * MKV, * FLV, * MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, * ASP, * H.264/AVC, * DV, * HuffYUV, * MP3, * AAC, * AC-3 Video filterek: * Cropping, * Resizing (including Lanczos), * Deinterlacing (Yadif, TDeint, KernelDeint, DGBob, etc), * Denoising (fluxsmooth, (hq)denoise3d, stabilize, etc), * Color Correction

Csillagpor

Csillagpor

Szerkesztőprogramok, biztonság, internet, multimédia, segédprogramok. Az Eudora a legjobb levelező program azok számára, akik rengeteg levelet kapnak. Vedd át az irányítást leveleid fölött, mielőtt azok irányítanak téged! A felülete a Thunderbird felülettel szinte teljesen megegyezik, és adathalászat elleni védelem és postafiókonként beállítható levélszemét kezelés nyújtja a biztonságot és kényelmet számunkra. Ha telepítve van a gépen egy Thunderbird, annak minden beállítását átveszi!

Daemon-Tools v4.03

Daemon-Tools v4.03

Az általános Safedisc emulátor továbbfejlesztése, integrálva annak funkcióit. Többek közt futtathatjuk SafeDisc, Securom, Laserlock, CDCOPS, StarForce és Protect CD védelemmel ellátott játékok saját célra készített biztonsági másolatait. Tartalmaz egy virtuális DVD-ROM meghajtót is, amivel úgy használhatjuk a CD lemezképeket, mintha CD-re írtuk volna. Nyolcféle lemezkép típust kapcsolhatunk négy virtuális meghajtóhoz.

doPdf

doPdf

A doPDF alkalmazás egy ingyenes PDF printer driver. Telepítése után bármilyen nyomtatható szöveges állomány PDF-be konvertálható az alkalmazásával, nyomtató helyett egyszerűen a doPDF-et kiválasztva. Jellemzői: * testreszabható felbontás: 72-2400dpi * definiálható oldal méret: A3, A4, A5, levélméret, ... * kereshető PDF: az PDF szöveges tartalma kereshető * nem igényel kiegészítő scripteket (mint pl. Ghostscript)

Eset Smart Security letöltése

Eset Smart Security letöltése

A VírusVédő.hu az Eset termékeinek értékesítésével és népszerűsítésével foglalkozik. Oldalunkról ingyenesen letölthető az Eset Smart Security és az Eset Nod32 Antivirus program. Ezen programok 30 napig díjmentesen használhatók és semmilyen más korlátozást nem tartalmaznak az időkorláton kívül. Amennyiben a programot továbbra is használná oldalunkon keresztül nagyon kedvező áron rendelheti meg, akár fél áron is. Az 50%-os kedvezményhez csupán, diákigazolványra, pedagógus igazolványra van szükség. További 20% kedvezményt nyújtunk közintézményeknek, egyházaknak, állami költségvetésű intézményeknek. Az Eset Smart Security beépített tűzfallal és levélszemétszűrővel is rendelkezik.

Ingyenes Nod32 Antivirus letöltés

Ingyenes Nod32 Antivirus letöltés

A NOD32 antivírus rendszer kitűnő megoldást jelent a számítógépes rendszerek megóvására. A vírusirtó gyors és hatékony védelmet nyújt nem csupán a vírusokkal, de a kémprogramokkal, rootkitekkel, a kéretlen reklámlevelekkel, valamint az interneten terjedő más kórokozókkal szemben is, miközben a felhasználó számára szinte észrevétlenül működik. Töltse le ingyenes nod32 antivírus demonkat weboldalunkról: http://www.nod32-antivirus.hu

Ingyenes Panda vírusirtó letöltés

Ingyenes Panda vírusirtó letöltés

Panda Security megoldások a panda-online.hu oldalon. Panda szoftverek teljes választéka, ingyenes Panda vírusirtó letöltés. Ingyenes megoldás: Panda Cloud Antivirus. Otthoni megoldások: Antivirus Pro 2010, Internet Security 2010, Global Protection 2010. Vállalati megoldások: Security for Business, Security for Business with Exchange, Security for Enterprise, Gatedefender. Ingyenes program.

Hirdetés
Ingyenes programok kalauza

Ingyenes programok kalauza

Online és letölthető ingyenes programok kalauza. Praktikus és hasznos szoftverek és ingyenes hobbi programok a képszerkesztéstől az lakberendező programokig. Ingyenes alkalmazások erről-arról: cseréptervező, naptárkészítés és ingyen használható számlázó programok. Mindent lejátszó média kezelő és interaktív prezentáció készítő program Power Point helyett.

Letöltés Zóna

Letöltés Zóna

Köszöntünk az Letöltés Zona .hu oldalon! Többféle kategóriában megtalálhatod kedvenc programjaidat, melyet ingyen letölthetsz. Ezen kivül több népszerű programot is letölthetsz, mint például: Nero, Azureus, Shareaza, Total Commander, Winamp...és még sok más. Igyekszünk rendszeresen bővíteni az adatbázisunkat új szoftverekkel és programokkal. Amennyiben szeretnél az újdonságokról értesítést kapni iratkozz fel hírlevelünkre.

Manga Studio EX

Manga Studio EX

Az e frontier Manga Studio a világ vezető rajzolóprogramja, amely képregények és mangák rajzolására specializálódott. Ellentétben az általános grafikai és vektoros rajzolóprogramokkal, a Manga Studio kimondottan a kézi rajzolás digitális változatát nyújtja. Így valóban nem szükséges, hogy az illusztrációkat előbb papíron rajzoljuk meg és azt beszkenneljük, hiszen ugyanolyan jól, de még jobban is megrajzolhatjuk a Manga Studio programon belül. A rajzoláshoz ajánlott Wacom táblát használnunk. Ráadásként a programban rengeteg funkciót és látványos effektet találunk, amelyekkel még jobbá tehetjük rajzainkat. A Manga Studio EX verziója több szűrőt és beépített elemet tartalmaz, jobb vektoros támogatással rendelkezik, és még 3D elemeket is importálhatunk a segítségével.

MediaCoder

MediaCoder

Túl az alap jól használható ripper és konverter funkcióin, jól használható jó minőségű videok kódolására iPhone, iPOD és PSP készülékekre, DVD, VCD és egyéb video formátumokból, valamint a mobil készülékek által támogatott 3GP formátumba. Számtalan - minden ismert - formátumot támogat. A fő funkciói: * Audio/video fájlok tömörítése, fájlméret csökkentése, optimalizálása. (formátumok: MPG, VOB, AVI, RMVB, MOV, MP4 -> AVI/MKV/MP4 (Xvid, DivX, H.264 + MP3, OGG, AAC) * Audio file mentése video fájlból. (MPG, VOB, AVI, RMVB, MOV, MP4 -> MP3, OGG, AAC, MPC formátumokba) * MOV fájl konvertálása VCD/DVD formátumokba * Lossless és egyéb jó minőségő audio fájlok optimalizálása hordozható készülékekre. (APE, FLAC, WavPack -> MP3, AAC, WMA formátumokba) * On-the-fly CD ripper alkalmazás (CD trackek-> APE, FLAC, WavPack, MP3, OGG, AAC, WMA, MPC)

MSN virus cleaner

MSN virus cleaner

Az MSN virus cleaner nagy segítség lehet az MSN felhasználók széles táborának, egy gombnyomásra eltávolítja, az ismert MSN vírusokat, wormokat. Ha belassult az emesenező hugi vagy a nagypapa gépe, akkor érdemes rajta lefuttatni ezt a kis alkalmazást.

Partition Find and Mount

Partition Find and Mount

Sérült Boot Record (Master Boot record) esetén is képes helyreállítani a partíciókat. Háromféle keresési módban működik: * Fast Intellectual scan: leggyorsabb keresési mód. abban az esetben jó, ha a lemez újra lett particiionálva vagy csak a MBR(Master Boot Record) sérült. * Normal Scan: azon a részeit vizsgálja áét a merevlemeznek, ahol a particionáló eszközök bejegyzéseket hagynak a partíciókról. 1-5 perc hosszúságú a keresés. * Thorough Scan: teljes lemezellenőrzést tart, minden szektort áttekintve a lemezen, több órán keresztül is eltarthat a keresés. Abban az esetben ajánlott használni, ha a normál keresés nem járt sikerrel.

Számlázni Jó!

Számlázni Jó!

A Számlázni Jó! egy igazán mobilis és modern, a legkeresettebb számlázási megoldásokkal ellátott web-alapú, online számlázó program a Kulcs-Soft-tól. Árajánlatok, díjbekérők, valutakezelés, saját céglogó feltöltésének lehetősége, korlátlan ügyfél, termék és számla felviteli lehetőség, PDF formátumú számlák, távnyomtatás, számla kiegyenlítések kezelése, kintlévőségek nyilvántartása, személyre szabható értékesítési riportok, ügyfélcím térképes megjelenítése, NAV igazolás, e-mailes és telefonos ügyfélszolgálat, platform független megjelenítés, a legmagasabb szintű technológiai biztonság. Regisztráljon ingyen, és részesüljön azonnal az örömteli számlázás élményében!

uTorrent 1.7.1

uTorrent 1.7.1

Kis rendszerigényű, könnyen kezelhető alkalmazás, amellyel a .torrent formátumú letöltéseinket kezelhetjük egyszerűen, gyorsan. Egy oldal, ahol megtalálsz minden torrentezéshez szükséges mindne információt. Részletes leírásokkal, fogalomtárral, tracker kínálattal, fórummal.

Tuti menü