Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen könyv képes leírás - Ingyen.tlap.hu
részletek »

Ingyen könyv - Ingyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyen.tlap.hu » Ingyen könyv
Keresés
Találatok száma - 10 db
Book Mánia

Book Mánia

Májusban életre kel az oldal elektronikus könyvek értékesítésével foglalkozó része is! A nemsokára induló zárt könyvtár rendszerbe várok saját írásokat, amit akár tiszteletdíj fejében értékesíthettek. Fontos, hogy saját, jogtiszta írások legyenek, amik megfelelnek a jogi tudnivalóknak. Csak ellenorzött tartalom kerülhet be. Javaslom azoknak az írásoknak az elküldését is, amik elég régiek a védelmi ido lejártához. Ezek persze csak díjmentesen kerülnek ki, de hosszútávon jogi problémák miatt a jelenlegi könyvtár zárolva lesz!

Csábítás

Csábítás

Csábítási tanácsok férfiaknak a nőkről. Tanuld meg Te is, hogyan válhatsz igazi nőcsábásszá, aki nőket szerez meg pusztán a kisugárzásával. A csábítást bárki megtanulhatja, most ráadásul a 7 napos ingyenes tanfolyamon keresztül otthon a szobádban ülve! Képzeld el milyen érzés lesz, mikor a nők a tenyeredből esznek, és a haverjaid pedig nem értik, mitől változtál meg ennyire, hogy a csábítás ennyire egyszerű lett neked. Kezdj el csábítani most!

Csajozás

Csajozás

Szerezz magadnak barátnőt és csajozz be, és elmúlik a kisebbségi érzésed a hatalmas önbizalomtól mely eláraszt téged!Az oldalon található csajozási tanácsok hatására bármely nőt meg mersz bátran szólítani parkban, könyvtárban, buliban, bárhol, a titkos hipnotikus technikákkal a vonzalomkeltés automatikussá válik számodra, félelmetes önbizalomra teszel szert az élet összes területén. Rövid idő múlva korlátlan ideig tudsz beszélgetni nőkkel a TURBO mondat segítségével és megtanulod az egyetlen és leghatásosabb módszert, hogyan tudsz garantáltan visszautasításmentesen megcsókolni egy lányt.

E-Bookz

E-Bookz

Az ebookz.hu Magyarország legnagyobb elektronikus könyv (ebook) tutorial, oktató videó oldala. Mindenki tudja, aki valaha vett könyvet, hogy sajnos többnyire nem túl olcsóak, ezért jó lehet, ha valaki elmondja a véleményét, hogy egyáltalán érdemes-e költeni rá. Szóval, itt a könyvekkel, tutorialokkal, oktató videókkal kapcsolatos véleményedet oszthatod meg a többiekkel.

Ingyenes tőzsde e-könyv

Ingyenes tőzsde e-könyv

A tőzsde egy központosított és szervezett nyilvános piac. A szerveződés, mely létrehozza a kereskedelmet az maga a piac. A modern világban első sorban bankárok, kereskedők, vállalkozók, részvénytársaságok képviselőinek főbb összejöveteli helyszíne, hogy egymás között közvetlenül, vagy ügynökök és bizományosok közvetítésével tudjanak kereskedni. Ezek az ügyletek első sorban árukra, értékpapírokra és devizákra terjedtek ki.

Journality- Fiatal újságíróknak

Journality- Fiatal újságíróknak

Újságíró és sajtófotós portál, webmagazain, sok extrával: Képzések és pályázatok gyűjteménye, közösségi oldal, fórum, szakmai segítség, publikálási lehetőség, beváltható pontok.Regisztráció után beküldhető cikkek, képsorozatok, olvasottság után adott pontok alapján beváltható tárgyak a katalógusban. Passzív 'pénzkereseti' lehetőség

Letölthető könyvek

Letölthető könyvek

Az oldalon ingyenesen letölthető klasszikus magyar irodalmi szövegeket érhetünk el. A könyvek PDF formában kerülnek publikálásra, így a számítógépen történő megtekintés mellett nyomtatásra is alkalmasak. A könyvek között olyan klasszikusok elérhető el, mint Ady Endre, Arany János, Balassi Bálint, Janus Pannonius, Jókai Mór, Kölcsey Ferenc, Kosztolányi Dezső, Kemény Zsigmond, Krúdy Gyula, Mikszáth Kálmán, Móra Ferenc, Pázmány Péter vagy Vörösmarty Mihály. Emellett akár több száz éves kiadásokat is megtalálhat az olvasó: Magyar Encyclopaedia, Beatrix Kiralyné, Az keresztyeni religiora es igaz hitre valo tanitas, Chronica Hungarorum, Szent Biblia, Régi magyar nyelvemlékek...

Magyar Elektronikus Könyvtár

Magyar Elektronikus Könyvtár

...nem sokkal az Internet magyarországi megjelenése után kezdődött, az IIF 1993-as gopher-pályázatát követően. A pályázat eredményeként gyorsan felálló hazai gopher rendszerekkel és a hozzájuk kapcsolódó egyéb szolgáltatásokkal (FTP, WWW, Listserver) folytatott kísérletekből hamar nyilvánvalóvá vált, hogy nagy igény van jó minőségű, értékes információkat tartalmazó, magyar nyelvű szöveges anyagokra, s olyan megoldásokra és szervezési elvekre, melyekkel ezek gyorsan és könnyen megtalálhatók a hálózaton, mert az Interneten egyre nehezebbé válik a navigálás, ahogy az elérhető állományok száma növekszik.

Olvasó kuckó

Olvasó kuckó

Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Kötelező olvasmányok, műelemzések, könyvritkaságok, vagy gyakran keresett könyvek egy helyen. Ha sem itt, sem máshol nem találod a keresett írást, itt kérheted, és amint tudom, teljesítem, vagy ha szeretnél megosztani másokkal egy általad kedvelt könyvet, a megfelelő menüpontban megteheted.

Hirdetés
Szakácskönyvek

Szakácskönyvek

Töltsd le és lepd meg a családot a remek fogásokkal. Szereted a világkonyhát? És az ingyenesen letölthető szakácskönyveket? Akkor ma jó napod lesz! Mautner Zsófi mindig is erős volt világkonyha terén, de most rátett egy lapáttal. A MENEDÉK, Migránsokat segítő Egyesülettel karöltve 15 Magyarországon élő bevándorlóval készített 15 interjút és hozzá, 3-3 (összesen 45) autentikus receptet.

Tuti menü