Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen képregény, manga képes leírás - Ingyen.tlap.hu
részletek »

Ingyen képregény, manga - Ingyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyen.tlap.hu » Ingyen képregény, manga
Keresés
Találatok száma - 6 db
Animált világ

Animált világ

Cikksorozatunk első részében kivesézzük az 'original' Princess AI-t, emellett sort kerítünk a Pletykák a másik oldalról című alkotásra is. Légszennyezés, bűnözés, a rendőrség semmibe vétele. Az ember azt hinné, hogy ezek a szavak egy kőkemény sci-fi drámát takarnak, de a kép nem ennyire egyszerű.

Bishounen Paradise

Bishounen Paradise

A Bishounen Paradise a mangák magyarosításával foglalkozik, melyhez szükséges az eredeti vagy angol nyelvű verziók letöltése. Ez utóbbihoz ad tippeket, és elérhetőségeket. A Bishounen Paradise a mangák magyarosításával foglalkozik, melyhez szükséges az eredeti vagy angol nyelvű verziók letöltése. Ez utóbbihoz ad tippeket, és elérhetőségeket.

Hálózsák

Hálózsák

Már nem is emlékszem, mikor és mikorra ígértem ezt a sorozatot. Az biztos, hogy jó sokáig várt a Polgárháború magyar megjelenésére, és bizonyos szemszögből mondhatnánk, hogy illene várnia a Titkos Invázióra is... de talán mire elérünk vele odáig, a Kingpin is kiadja végre azt a történetet. A Nova v4-es címről van szó, Richard Rider negyedik saját sorozatáról, melyet a Marvel űrrészlegét 2006-ban átvevő Abnett-Lanning duó szerzett. A név valószínűleg ismerős lehet a WarHammer-fanoknak is, ugyanis Abnett egy tonna regényt ír abba az univerzumba is. És a sorozat a Hódításhoz kapcsolódó, tavalyelőtt megismert részeiben láthattuk, hogy a WarHammerrre jellemző zúzásban ott se volt hiány.

Képregények

Képregények

Egész napos manga, képregény és anime ajándéktárgy vásár. (Delta Vision, SakuraZaka, AnimeStars, Mondo, Roham, győri Sárkánytűz szerepjáték bolt, Erő-manga). 16.00-tól Ingyenes keleti teakóstolás (győri Teapagoda Teaszaküzlet - Ronnefeldt teák) képregénykiállítás (Roham Magazin)

Manga

Manga

Töltsd le kedvenceidet az állandóan frissülő oldalról, ahol gőzerővel dolgoznak a honosításokon. Ingyenes manga és anime képregények, manga képek és rajzolatok. Ha szereted a manga képek, manga videók, és manga , anime rajzfilmek képi világát, akkor itt a helyed.

Vegita rosszúl jár!

Vegita rosszúl jár!

A manga és az anime helyzete a világon A manga hagyományosan fekete-fehér, ... A manga hagyományosan fekete-fehér, japán képregény ma a japán kultúra .... Sword Art Online Kuroshitsuji a 100 000. ingyenes hirdetést kap 2 hónapig!

Tuti menü